Easy Digital Meeting Services AB

NY VERSION AV EASYMEET

Senaste versionen av Easymeet utökar funktionaliteten, och vi har lagt stort fokus på två områden, stabilitet och påverkanstorg/utskott/komiteér

Stabilitet

Vi har uppgraderat alla våra trådlösa nät för att ännu bättre klara hög belasting, många enheter och svåra trådlösa miljöer.

Den ökade digitaliseringen i samhället, samt dom ökade kraven hos användarna medför stora utmaningar när det gäller att leverera problemfria system och tjänster. Användarna accepterar inte störningar eller fördröjning som man gjorde för kanske 7 eller 10 år sedan.

Vi har förutom hårdvaran har vi även omarbetat kommunikationsfunktionerna i både server och klienter för att optimera all datatrafik.

Vi bygger alltid upp våra egna trådlösa nätverk, och har alltid en lokal server på plats, på så sätt kan vi säker ställa driften och inte vara beroende av tredje part. Vi bygger alltid upp våra nätverk och servrar kopplade till reservström – skulle strömmen gå så blir det inget avbrott i kongressystemet.

Påverkanstorg/utskott/komiteér

Vi har byggt en helt ny del i systemet anpassad för att hantera utskotts-arbete, för att göra det enkelt för deltagarna samt administrationen.
En viktigt funktion är ”Gilla” knappen, användarna kan genom den ställa sig bakom dom förslag dom gillar bäst, och detta ger sedan ett bra underlag för ordförande och sekreterare när man sedan ska hantera alla förslag.

Funktionerna inkluderar

  • Koppla användare till ett eller flera utskott
  • läsa dokument/handlingar kopplade till respektive utskott
  • Yrka på resp. utskott
  • ”Gilla” funktion, användarna kan ställa sig förslag
  • Upprätthåll yrkande – förslag som fallit i utskott kan med ett knapptryck upprätthållas i plenum

Fler nyheter

Nyheter

Full fart framåt 

Efter ett intensivt och spännande 2022 har vi nu laddat om och redo för nya projekt och utmaningar.  Vår största nyhet som vi är riktigt

Läs mer »
Nyheter

Digifysisk

Fysisk- ”Digifysisk”- Hybrid eller helt Digitalt? Hur ser förutsättningarna ut inför ert kommande möte, kongress eller fullmäktige? Vårt mötessystem är hyllat av fackliga organisationer, näringslivet

Läs mer »
Nyheter

2021!

2020 tog distansarbetet till nya nivåer, trots att våra kunder inte kunde mötas fysiskt genomfördes möten från vardagsrum, kök, källare, i stugor, på kontor och

Läs mer »