Easy Digital Meeting Services AB

Delta – som du är – där du är

Delta – som du är – där du är

2020 blev året vi lärde oss att mötas, konferera, ta beslut och driva de demokratiska processerna framåt – på distans.

Våra kunder har sedan lanseringen av Eaysmeet Online genomfört över 300 strukturerade möten på distans.

Idrottsförbund, fackliga organisationer, styrelser och bostadsrättsföreningar har röstat, debatterat, genomfört slutna val och tagit viktiga beslut med hjälp av Easymeet Online.

Nya funktioner

Mötestekniska funktioner

Mötesadministratören har nu möjlighet att skapa öppna omröstningar, och välja   att visa anonyma eller personliga röster (detta gäller dock inte personval som alltid är anonyma). 

Videofunktioner

Användaren har nu möjlighet att växla mellan fem olika visningar i videofönstret samt välja vilken kamera som skall användas vid flera kameror.

En efterlängtad funktion hos våra kunder har varit att kunna dela sin skärm, att kunna visa presentationer och dokument. I senaste versionen har vi lagt till den funktionen. Mötesadministratören bestämmer vem eller vilka som skall ha rätt att visa sin skärm.

Kundportal

Nu lanserar vi vår egen kundportal. I kundportalen finns möjlighet att se ändringar, förbättringar och kommande funktioner. Det finns även möjlighet att boka telefonsupport och supporttekniker till dina möten. 

Kommande Funktioner

I kommande uppdateringar kommer stöd för att ladda upp och distribuera dokument i word, Excel och Powerpoint format.

Vi lägger även till möjligheten för mötesadministratören att förbereda och skapa omröstningar innan mötet startat.

Fler nyheter

Nyheter

Full fart framåt 

Efter ett intensivt och spännande 2022 har vi nu laddat om och redo för nya projekt och utmaningar.  Vår största nyhet som vi är riktigt

Läs mer »
Nyheter

Digifysisk

Fysisk- ”Digifysisk”- Hybrid eller helt Digitalt? Hur ser förutsättningarna ut inför ert kommande möte, kongress eller fullmäktige? Vårt mötessystem är hyllat av fackliga organisationer, näringslivet

Läs mer »
Nyheter

2021!

2020 tog distansarbetet till nya nivåer, trots att våra kunder inte kunde mötas fysiskt genomfördes möten från vardagsrum, kök, källare, i stugor, på kontor och

Läs mer »