Easy Digital Meeting Services AB

Varför Easymeet?

Vi är specialister på att skapa tekniska förutsättningar för att genomföra bra möten. Med bred och djup kunskap om allt som krävs för att genomföra stora som små möten kan vi alltid leverera en lösning baserat på era behov

Vi är en perfekt mix av IT-bolag och teknikleverantör, vilket gör att vi alltid kan leverera verktygen som krävs. Genom vår egna utvecklingsavdelning utvecklar vi alla våra digitala plattformar ”inn house”. Det innebär att vi aldrig slutar utveckla våra verktyg med nya funktioner och förbättringar. Vi lägger stort fokus på att lyssna på våra kunders krav och önskemål, och anpassar alltid systemen där efter.

Gedigen kunskap och erfarenhet inom tekniskproduktion innebär att vi alltid levererar högsta kvalité och skräddarsydda lösningar.

En stor fördel är att våra kunder får en ”speaking partner”, som har ansvar och kontroll över hela tekniska leveransen. 

Easymeet en stark teknisk kompetens och kan hantera alla tekniska utmaningar som kan uppstå under ett möte. Vi har också tillgång till den senaste tekniken och utrustningen, vilket garanterar en hög kvalitet på bild, ljud, ljus, kamera och alla andra tekniska aspekter av ett möte.

Professionalism och hög servicegrad är centrala delar i vårt tankesätt. Vår styrka ligger i vår personal, som är otroligt engagerad och kunnig, och arbetar alltid för att leva upp till våra och era högt ställda krav.

Vill du veta mer om oss, tveka då inte att höra av dig – vi berättar gärna mer!